Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΕΛΤΑ Courier δε θα δεχτεί δέματα έως 9/1/21. Αναμένουμε εξελίξεις και από τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.
Λόγω του COVID-19 και των νέων μέτρων:

Από τη Δευτέρα 14/12/2020 έως το τέλος των μέτρων, όλοι οι πελάτες θα εξυπηρετούνται με τη μέθοδο «click away», όπως ορίζει το κράτος.

Δηλαδή οι πελάτες θα πρέπει:

 • Να κάνουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά (μόνο σε περιπτώσεις που η ηλεκτρονική παραγγελία δεν είναι εφικτή).
 • Να  προπληρώνουν το ποσό της παραγγελίας.
  α) Με Τραπεζική κατάθεση ΜΟΝΟ στις συνεργαζόμενες Τράπεζες Πειραιώς & Eurobank (από Πειραιώς σε Πειραιώς & από Eurobank σε Eurobank). Επιλέγετε την Τράπεζα στο καλάθι κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και σαν αιτιολογία πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας.
  β) Με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας www.ledmall.gr
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση άλλης Τράπεζας η κατάθεση θα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα!
 • Να μας στέλνουν αντίτυπο της πληρωμής με αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.
 • Το LedMall θα ενημερώνει για την ημ/νία & ώρα παραλαβής της παραγγελίας ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στέλνοντας e-mail στον πελάτη μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μπορεί, θα ενημερώνεται εκ νέου για τη νέα διαθέσιμη ημ/νία & ώρα από το κατάστημα.
  Οι παραλαβές θα γίνονται μόνο μεταξύ 12:00-16:00.
  Καμία παραγγελία ΔΕΝ παραλαμβάνεται εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων δεν μπορεί να οριστεί πλέον από το LedMall. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις από όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών-Courier, για τις οποίες δεν ευθύνεται η εταιρεία μας. Οι παραδόσεις στην Αθήνα γίνονται με ιδιόκτητα οχήματα εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Oι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα με τον προορισμό και παραδίνονται εντός 3-20 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

 • Το κατάστημα δε στέλνει προϊόντα με αντικαταβολή.
 • Το κατάστημα αναστέλλει τη λειτουργία του για τους πελάτες λιανικής .
 • Οι παραγγελίες θα εκτελούνται μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά (μόνο σε περιπτώσεις που η ηλεκτρονική παραγγελία δεν είναι εφικτή).
 • Οι παραγγελίες θα αποστέλλονται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες από το κατάστημα εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.
 • Το κατάστημα δεν αποδέχεται καμία ακύρωση παραγγελίας λόγω καθυστέρησης παραδόσεων, οι οποίες θα οφείλονται στο μεγάλο όγκο παραγγελιών από τις εταιρείες ταχυμεταφορών-courier.

Send this to a friend