Η Εταιρία

Η Εταιρία Κεφάλας κωνσταντίνος( www.ledmall.gr) είναι ατομική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου διαδικτύου με ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Η Εταιρία Κεφάλας κωνσταντίνος( www.ledmall.gr) σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και προτάσεις σε θέματα που αφορά την εγκατάσταση των υπηρεσιών της. Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, από το καταστημά μας, η ακόμα από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Δεν κάνουμε μόνο την πώληση αλλα την μελέτη και την εγκατάσταση.

Βρισκόμαστε στην Αθήνα στην οδό Χαροκόπου 29 στην Καλλιθέα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τα μεταφορικα μπορουν να αλλαξουν χωρις προειδοποιηση.

Για δεματα μεγαλου μηκους (οπως λαμπες πανω απο 1 μ.) μεταφερονται μονο με μεταφορικη το οποιο επιβαρυνει τον πελατη ανεξαρτητου αν η παραγγελια ειναι πληρωμενη η οχι μεσω ιντερνετ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές στα προιόντα μας γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών με το παραστατικό έκδοσης και εφόσον δεν έχουν χρησημοποιηθεί ή έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.
Επιστροφές σε προιόντα που ειναι με παραγγελία η εταιρεία δεν ΔΕΧΕΤΑΙ.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Σε όλα τα προιόντα μας παρέχεται εγγυήση από 1 εώς 3 χρόνια άμεσης αντικατάστασης ή επισκευής αυτών. (Ο χρόνος επισκευής διαρκεί εώς 30 ημέρες).

FAQ

Βρίσκετε το προιόν που σας ενδιαφέρει και πατήστε “Ρωτήστε μας για αυτό το προιόν” αναγράφοντας στα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και τον κωδικο του προιόντος και το μύνημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Ένας άλλος τρόπος ειναι να μας στέλετε e-mail στο: info@ledmall.grαναγράφοντας πάλι τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και το μύνημά σας.

Τέλος μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας ή να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο μας: 215 215 75 99.

Εντός λεκανοπεδίου Αθηνών για παραγελλίες ανω των 50 οι μεταφορές είναι δωρεάν. Εκτός λεκανοπεδίου Αθηνών οι μεταφορές κοστολογούνται 4.50 μαζι με το Φ.Π.Α.

Εκτός Αθηνών για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα εώς 2 κιλά το κόστος είναι 6.15μαζί με την αντικαταβολή, για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1.23.

Μπορείται να παραλαβετε από το  καταστημά μας τα προιόντα που έχετε παραγγείλει.

Σε όλα τα προιόντα μας παρέχεται εγγυήση από 1 εώς 3 χρόνια άμεσης αντικατάστασης ή επισκευής αυτών. (Ο χρόνος επισκευής διαρκεί εώς 30 ημέρες).

Send this to a friend