Τρόποι Παραγγελίας

1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ:

  • Κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας www.ledmall.gr.
  • Προπληρώνετε το ποσό της παραγγελίας.
    α) Με Τραπεζική κατάθεση ΜΟΝΟ στις συνεργαζόμενες Τράπεζες Πειραιώς & Eurobank (από Πειραιώς σε Πειραιώς & από Eurobank σε Eurobank). Επιλέγετε την Τράπεζα στο καλάθι κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και σαν αιτιολογία πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας.
    β) Με πιστωτική-χρεωστική κάρτα.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση άλλης Τράπεζας (π.χ. Alpha Bank ή Εθνική) η κατάθεση θα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα, σε άλλη περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος μεταφοράς από τη μία Τράπεζα στην άλλη! Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε.
  • Μας στέλνετε αντίτυπο της πληρωμής με αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει αναλυτικά τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε άμεσα εμείς μαζί σας.

2. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ:

Μόνο σε περιπτώσεις που η ηλεκτρονική παραγγελία δεν είναι εφικτή. Μας ενημερώνετε για τους κωδικούς (SKU) των προϊόντων που επιθυμείτε, τους οποίους θα δείτε να αναγράφονται σε κάθε προϊόν (είτε στο τέλος του τίτλου του προϊόντος, είτε κάτω ακριβώς από την περιγραφή του). Παρακαλούμε ΠΡΟΣΟΧΗ στους κωδικούς (SKU) των προϊόντων για αποφυγή λάθους.


Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων δεν μπορεί να οριστεί πλέον από το LedMall. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις από όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών-Courier, για τις οποίες δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.

Οι παραδόσεις στην Αθήνα γίνονται με ιδιόκτητα οχήματα εντός 1-4 εργάσιμων ημερών, με κόστος μεταφοράς 5.00€ ανεξαρτήτως συνολικού κόστους και βάρους, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων στο κατάστημα. Οι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα με τον προορισμό και παραδίδονται εντός 3-20 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Send this to a friend