Τρόποι Αποστολής

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για αποστολή στην Κύπρο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ledmall.gr διαθέτει τους παρακάτω τρόπους αποστολής προϊόντων στους πελάτες:

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (COVID-19)

  • Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον covid-19, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες λιανικής , λόγω οδηγιών από το Υπουργείο Υγείας, παραδίδονται μόνο με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS & ΕΛΤΑ COURIER με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Έτσι οι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα τον προορισμό και παραδίδονται σε 3-8 εργάσιμες ημέρες (λόγω covid-19) εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα.
  • Ο χρόνος αποστολής και παράδοσης δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια από το Ledmall αλλά σίγουρα λόγω του μεγάλου όγκου των ταχυμεταφορών έχει αυξηθεί έως και 3-8 εργάσιμες ημέρες.
  • Το ledmall.gr δε θα δεχτεί καμία ακύρωση παραγγελίας λόγω του χρόνου παράδοσης από τις ταχυμεταφορές, αλλά μπορεί να στείλει με οποιαδήποτε εταιρεία επιλέξει ο πελάτης κατόπιν συνεννόησης με δική του χρέωση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS & ΕΛΤΑ COURIER, για την ταχεία αποστολή των παραγγελιών σας. Έτσι οι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα με τον προορισμό και παραδίνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον πάντα υπάρχει διαθεσιμότητα.

Σε περίπτωση που ο πελάτης συνεργάζεται με κάποια εταιρεία courier διαφορετική από εκείνες του ledmall, μπορεί να μας καλέσει και κατόπιν συνεννόησης να πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας του.


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Για αποστολές εντός Δήμου Αθηναίων

Για μικρά δέματα εντός Δήμου Αθηναίων έως 2 κιλά το κόστος είναι 3,72€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,24€.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα 

Για μικρά δέματα έως 2 κιλά το κόστος είναι 3,72€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,24€.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις αποστολές εκτός Νομού Αττικής, οι παραλαβές από τους πελάτες θα γίνονται ΜΟΝΟ απ’ τα καταστήματα των Εταιρειών ACS & ΕΛΤΑ COURIER.

Σας ενημερώνουμε ότι στέλνουμε και με αντικαταβολή (μόνο για το νομό Αττικής) και για μικρά δέματα έως 2 κιλά το κόστος είναι 2,48€
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.


Σε κάθε περίπτωση τα βαριά αντικείμενα από μέγεθος 40cm και πάνω (όπως προϊόντα γραμμικά), λόγω κόστους θα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών (παράδοση έως 3 εργάσιμες ημέρες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαραίνει τον παραλήπτη. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή για να σας πληροφορήσουμε για το σχετικό κόστος.

ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ.

Send this to a friend