Τρόποι Αποστολής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΕΛΤΑ Courier δε θα δεχτεί δέματα έως 9/1/21. Αναμένουμε εξελίξεις και από τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.
Λόγω του COVID-19 και των νέων μέτρων:

Από τη Δευτέρα 14/12/2020 έως το τέλος των μέτρων, όλοι οι πελάτες θα εξυπηρετούνται με τη μέθοδο «click away», όπως ορίζει το κράτος.

Δηλαδή οι πελάτες θα πρέπει:

 • Να κάνουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά (μόνο σε περιπτώσεις που η ηλεκτρονική παραγγελία δεν είναι εφικτή).
 • Να  προπληρώνουν το ποσό της παραγγελίας.
  α) Με Τραπεζική κατάθεση ΜΟΝΟ στις συνεργαζόμενες Τράπεζες Πειραιώς & Eurobank (από Πειραιώς σε Πειραιώς & από Eurobank σε Eurobank). Επιλέγετε την Τράπεζα στο καλάθι κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και σαν αιτιολογία πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας.
  β) Με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας www.ledmall.gr
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση άλλης Τράπεζας η κατάθεση θα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα!
 • Να μας στέλνουν αντίτυπο της πληρωμής με αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.
 • Το LedMall θα ενημερώνει για την ημ/νία & ώρα παραλαβής της παραγγελίας ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στέλνοντας e-mail στον πελάτη μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μπορεί, θα ενημερώνεται εκ νέου για τη νέα διαθέσιμη ημ/νία & ώρα από το κατάστημα.
  Οι παραλαβές θα γίνονται μόνο μεταξύ 12:00-16:00.
  Καμία παραγγελία ΔΕΝ παραλαμβάνεται εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα.

Το ledmall.gr διαθέτει τους παρακάτω τρόπους αποστολής προϊόντων στους πελάτες:

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (COVID-19)

 • Οι παραδόσεις στην Αθήνα, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και όγκου παραγγελιών, γίνονται με ιδιόκτητα οχήματα της επιχείρησης και όχι με Courier, εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.
 • Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον covid-19, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες λιανικής, λόγω των οδηγιών από το Υπουργείο Υγείας, παραδίδονται μόνο με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS & ΕΛΤΑ COURIER με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Έτσι οι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα τον προορισμό και παραδίδονται σε 3-20 εργάσιμες ημέρες (λόγω covid-19) εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα.
 • Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για αποστολή στην Κύπρο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων δεν μπορεί να οριστεί πλέον από το LedMall. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις από όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών-Courier, για τις οποίες δεν ευθύνεται η εταιρεία μας. Oι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα με τον προορισμό και παραδίνονται εντός 3-20 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
 • Το ledmall.gr δε θα δεχτεί καμία ακύρωση παραγγελίας λόγω του χρόνου παράδοσης από τις εταιρείες ταχυμεταφορών-courier, αλλά σε περίπτωση που ο πελάτης συνεργάζεται με κάποια εταιρεία Courier διαφορετική από εκείνες του Ledmall, μπορεί να μας καλέσει και κατόπιν συνεννόησης να πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας του, με δική του χρέωση, με οποιαδήποτε εταιρεία επιλέξει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Για αποστολές εντός Δήμου Αθηναίων

Για μικρά δέματα εντός Δήμου Αθηναίων έως 2 κιλά το κόστος είναι 3,72€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,24€.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα 

Για μικρά δέματα έως 2 κιλά το κόστος είναι 3,72€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,24€.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις αποστολές εκτός Νομού Αττικής, οι παραλαβές από τους πελάτες θα γίνονται ΜΟΝΟ απ’ τα καταστήματα των Εταιρειών ACS & ΕΛΤΑ COURIER.

Σας ενημερώνουμε ότι στέλνουμε και με αντικαταβολή (μόνο για το νομό Αττικής) και για μικρά δέματα έως 2 κιλά το κόστος είναι 2,48€
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.


Σε κάθε περίπτωση τα βαριά αντικείμενα από μέγεθος 40cm και πάνω (όπως προϊόντα γραμμικά), λόγω κόστους θα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών (παράδοση έως 2-5 εργάσιμες ημέρες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαραίνει τον παραλήπτη. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή για να σας πληροφορήσουμε για το σχετικό κόστος.

ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ.

Send this to a friend