Ακυρώσεις – Επιστροφές

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Λόγω του COVID-19:

  • Το κατάστημα δε στέλνει προϊόντα με αντικαταβολή.
  • Το κατάστημα αναστέλλει τη λειτουργία του για τους πελάτες λιανικής.
  • Οι παραγγελίες θα εκτελούνται μόνο ηλεκτρονικά.
  • Οι παραγγελίες θα αποστέλλονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από το κατάστημα εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.
  • Το κατάστημα δε θα δεχτεί καμία ακύρωση παραγγελίας λόγω καθυστέρησης παραδόσεων, οι οποίες θα οφείλονται στο μεγάλο όγκο παραγγελιών από τις εταιρείες ταχυμεταφορών-courier.

Ακυρώσεις – Αλλαγές

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Κάθε αλλαγή ή ακύρωση χωρίς αποδοχή από τη διεύθυνση του καταστήματος, θα είναι άκυρη. Σε κάθε περίπτωση, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας, με κάθε επιφύλαξη των δικαιωμάτων του ιδιοκτήτη Κεφάλα Κωνσταντίνου.


Επιστροφές

Επιστροφές Προϊόντων ΛΟΓΩ COVID -19 ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

  • Το κατάστημα, δε δέχεται επιστροφές φωτιστικών.
  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
  • Οι Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο (αντίγραφα αυτών).
  • Στην περίπτωση που το προϊόν έχει βλάβη, ο αγοραστής επικοινωνεί το αργότερο εντός 7 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, με την επιχείρησή μας, αναφέροντας την αιτιολόγηση επιστροφής. Μετά την παρέλευση των 7 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, η διεύθυνση του καταστήματος δε δέχεται επιστροφές.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πλην των παραπάνω, οι επιστροφές δε θα γίνονται αποδεκτές από τη διεύθυνση του καταστήματος.

– Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας του αγοραστή, το προϊόν αντικαθίσταται με χρέωση στον αγοραστή του κόστους μεταφοράς.
– Σε καμία περίπτωση αν το προϊόν δεν επιστραφεί στην εταιρεία για να περάσει από τεχνικό έλεγχο (3-5 μέρες από την ημέρα παραλαβής) δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση του.


Επιστροφή χρημάτων

Η εταιρεία Ledmall (Κεφάλας Κωνσταντίνος) ΔΕΝ κάνει επιστροφές χρημάτων, παρά μόνο αν κριθεί για τον οποιονδήποτε λόγο απαραίτητο.

Send this to a friend